Tuesday, January 20, 2015

Retsepti nurk

Olen endiselt kokkamise lainel. Mees on õnnelik ja kiidab ning naine saab jälle motivatsiooni, et midagi uut katsetada. Koguseid ma ei oska täpselt öelda kuna teen alati kõike maitsmise järgi! :))

Viimaseaja lemmikud siis siin : 

Punapeedi, kuskussi salat. Eelnevalt siis leotada kuskuss, seejärel haki punapeet, hapukurk, koriander, petersell ning sega need kõik omavahel kokku. Maitsesta laimi, soola, pipraga! Sobib ideaalselt lambakarree kõrvale.



Kookospiima - aedubade - shampinjonide -porgandi -kanasupp. Hea vaheldus Tom Kha Kaile ja Tom Yamile!

Eelnevalt siis pane vette kana ja porgand keema. Lisa chilli, ingver, sool ja pipar. Seejärel kookospiim, ohtralt ube, shampinjonid, pisut paprikat ja ürte.



Kodused kanakottletid kreeka jogurti, tilli, kinoa ja maisiga
Vaja läheb siis kanahakkliha. Hakkliha siis kas ostad valmiskujul või teed ise, viimane variant muidugi parem. Aseta hakkliha kaussi, lisa üks muna, kreeka jogurt, mais, till, sool, pipar ning aurutatud kinoa. Sega omavahel kõik kokku ning aseta väiksed kogused pannile või ahju. Kasuta kookosrasva praadimisel ning ahjus küpsetuspaberit!



Musta kinoa-kana- peterselli-avokaado- sidruni pada.
Pannil pruunista kana, auruta kinoa, lisa pruunistatud kana kinoale. Seejärel lisa petersell, murulauk, avokaado ning ohtralt laimi. Pisut soola, pipart. Praegune lemmik ning ülilihtne!



Maitsvate elamusteni!

TULESÄDE

No comments:

Post a Comment