Friday, September 19, 2014

BODYBALANCE, SAUNA YOGA, BIKINI FITNESS - KÕIK ON UUS SEPTEMBRIKUUS

Märkamatult on juuli ja august möödunud ning käes on jälle lubaduste ja uute väljakutsete aeg e. TERE SÜGIS - TERE SEPTEMBER. Kas kõlab tuttavalt lause, et sügisest võtan ennast jälle kätte, lähen uuesti trenni, jälgin toitumist, ei joo alkoholi jne jne. Igal sügisel kuulen täpselt seda sama juttu mitmetelt, mitmetelt inimestelt. September ja oktoober mööduvad alati suure tuhinaga, siis aga saabub hilissügis ning tuhin on justkui jälle pühitud. See on see aeg, kus tahaks ainult kodus kamina ees istuda, mugida kahe suu poolega sisse asju, mida oled eelnevad kaks kuud endale keelanud. Kas kõlab tuttavalt lause :  juhhuu kahe kuuga -10 kilogrammi läinud!!!! Reaalselt -10kg läbi imedieetide. Aga mida pole enam on pakatav ja nakatav naer, energilisus, positiivus, sõbralikkus. Tekib väsimus ja depressioon. Nälg on just see, mis teeb inimesed õelaks ja kadedaks. Kui me peas keerleb ainult mõte, et mitu kalorit miski sisaldab, mitu kalorit ma just kulutasin, siis see lõpuks koormab meie pead, segab füüsilist - ja vaimset tööd.

Minu soovitus, kuidas alustada uut sügist :

Unusta need stressi tekitavad dieedid.
Ära liigu ühest äärmusest teise. Leia kesktee.
Leia õige tasakaal oma treeningutes ja toitumises kogu uue aasta vältel.
Söö palju värskeid juur- ja puuvilju.
Ära sea endale piiranguid.
Ära vaeva pead iga pisikaloriga.
Tarbi palju vedelikku.
Tee ainult seda trenni, mis sulle tõepoolest naudingut pakub.
Ära vaeva pidevalt ennast mõttega, et kuidas see minu kehale mõjub.
NAERA NII, ET MAAILM SELLEST KUULEB.
SÄRA NII, ET MAAILM SEDA MÄRKAB.


Koos Eglega peale pöörast Plyo treeningut

Eelmises blogijutus lubasin kirjutada uutest põnevatest koolitustest ja uutest väljakutsetest. Nimelt võib mulle õnne soovida kui uuele Les Mills bodybalance'i ja sauna yoga juhendajale. Kusjuures beebi kõrvalt on võimalik õppida ja pisut tööd teha küll. Nõuab lihtsalt rohkem pingutust.

Mida kujutab endast BODYBALANCE? Body Balance on suurepärane segu joogast ning tai chi ja Pilatese treeningust, mis arendab keskendumist ja rahustab. Meeldiva ja rahuliku muusika saatel treenitakse vastupidavust ja painduvust.

BODY BALANCE KASULIKKUS:

1. Treenib Teie kõhu- ja seljalihaseid.
2. Muudab kogu keha sitkemaks ja painduvamaks.
3. Parandab Teie liikuvust ja tasakaalu.
4. Vähendab stressi ja pingeid.
5. Parandab rühti.
6. Suurendab Teie keskendumisvõimet ja vaimset tunnetust.




BB treenerid

Mida kujutab endast SAUNA YOGA? Selleks, et kogeda täiuslikku rahu ja lõõgastumist vajame aega iseendale.
Võrreldes eelmiste põlvkondadega, on meie tänane elutempo märgatavalt kiirem, leiame vaevu aega iseendasse vaatamiseks. See on üheks põhjuseks, miks leiame end otsimas oma ellu tasakaalu.

Mis on SAUNA YOGA?
Sauna Yoga kombineerib sauna vaikuse ja soojuse lihtsate joogapoosidega ning hingamisega et leida tee rahu ja lõõgastumiseni.
Sauna Yoga on 30-minutiline, erinevaid joogastiile ühendav sessioon, mida viiakse läbi kerges riietuses 50°C-55 °C köetud tavalises või infrasaunas.
Enamik saunajooga poosidest on lihtsad, eeldades liigutuste kordamist ja erinevate asendite kuni mõneminutilist hoidmist.  See on ideaalne treening igas vanuses inimestele, olenemata nende treenitusest või eelnevast kokkupuutest joogaga.
Selle asemel, et laadida telefoni on Sauna Yogas võimalus laadida iseennast rahu, vaikuse  ja uue energiaga!


SAUNA YOGA KASULIKKUS:
1. tugevadab lihaskonda
2. parandab lülisamba ja liigeste liikuvust vähendades selja ja kaela probleeme
3. kiirendab ainevahetust ja aitab organismist väljutada mürkaineid
4. sügavrahustav efekt kehale ning meelele
5. aitab leevendada unetust
6. vähendab stressi, ärevust ja parandab keskendumist.




BIKINI FITNESS SEMINAR
Seminari korraldasid Egle Eller-Nabi ja Aire Lossmann.
Esmalt toimus POLÜMEETRILINE TREENING oma keha raskusega, mis oli suunatud eelkõige tuharale ja jalgadele. Trenn koosneb paljudest erinevatest kükkidest, hüpetest, väljaastetest. Treening on üles ehitatud nii, et 30 sekundit tööd ja 30 sekundit puhkust. Väga intensiivne ja tõhus trenn. Võtab ikka korralikult higi lahti. Sellist trenni võiks 1 x nädalas oma treeningplaani lisada. Seminaril õppisime veel bikini fitnessi poseerimist, kõndimist, rääkisime ajaloost ning Egle rääkis pikalt ja põhjalikult bikini fitnessi tagamaid.


Igati vahvad koolitused olid kõik, tänud korraldajatele ning aktiivsetele osavõtjatele. Minu tutvusringkonnas on jälle mitmeid toredaid fitnessgurusi juures. Peale igat koolitust oleme teinud FB privaatse grupi uutest treeneritest. Seal kirjutame, et kuidas kellegil läinud on, kas keegi vajab asendusi, vahetusi jne.


Hetkel aga silm vajub juba looja ning poen kiiresti teki alla.  :) :)

Life is beautiful



KÕIKE KAUNIST!


TULESÄDE

No comments:

Post a Comment