Thursday, August 1, 2013

EKSTREEMSUSED JÄTKUVAD

Kodus - jalad seinal. Relax and chillout muusika käib taustaks ning naudin lihtsalt hetke. Selja taga on pikk ringreis mootorrattaga Norras. Minu esimesed 4000 km mootorrattaga, not bad! Norra imelist fjordlandi iseloomustaksin ühe lausega - elu kui postkaart! Julgete värvide ja värske õhu tõttu usuvad paljud, et need piirkonnad kuuluvad kauneimate hulka kogu maailmas. Mõnus on vuhiseda mööda fjorde ning suuri mägesid! Mootorrattaga näeb ikka uskumatult palju, oled täiesti looduses sees, kui veel olla saab. Igal pool näeb vulisemas väikseid koski, teed ületavaid loomi - kitsi ning lambaid on Norra täis. Inimesed on rahulikud, keegi ei kihuta, kellegil ei ole kiire. Seda jumaldasin Norra reisi juures kõige rohkem.
Pole paremat kohta, kus nautida kaunist loodust, värsket õhku ning vaikust. Norra on koht, kus saab end muust maailmast täielikult välja lülitada.
Reisi oleks nauditavamaks teinud soojemad ilmad, Norras on seeaasta ebaharilikult külm suvi, ka kohalike jaoks!

Eluks kõik vajalik kaasas - puhas pesu, hambahari! :)


Tere ilus Norra :)


Imelised vaated


Imelised mägilinnad


Imelised mägihotellid - vaade meie toast!


Arva, kes on fotograaf? :)

Again : imelised mägikülad

Preikestolen

Kõrgemal oli ka lumi

kss kss

Norra külastamiseks tuleks varuda aega ja raha. Norras on kõik väga kallis! Aga uskuge mind, see tasub ennast igati ära - seal oletegi keset hingematvat loodust - noo super!


Tegelikult olen ikka väga uhke, et sellisest reisist osa võtsin. Ning et Teet suutis mu ära rääkida, kahekesi mida sellist ette võtta, sellel on minu jaoks suur väärtus! Ületasin ennast jälle mitmekordselt! Eks jonnimisi tuli ka ette, aga see ju minu puhul niiiii tavaline. :)

Ulakas troll :)


Again : millised vaated


Kõrgustes

Veel üks märkimisväärne punkt : maailmaavastajate ajakiri National Geographic Traveler viis läbi iga-aastase hääletuse reisiasjatundjate hulgas, et selgitada välja maailma parimad reisisihtkohad. Kuuendat korda koostatud nimekirjas läks esikoht taas Norra fjordidele. Nii, et sõbrad, hakake plaane järgmiseks aastaks tegema! :)


Palju päikest ning ilusat suve jätku kõigile!

TULESÄDE


No comments:

Post a Comment