Sunday, November 11, 2012

IBIZA - ei saa üle ega ümber

Lendasime USA-st Amsterdami ning sealt edasi Ibizale. Terve lend oli meil sees ärevus, justkui läheks koos sinna jälle esimest korda. Esimest korda Teeduga (kolm suve tagasi) pidime me minema ainult kolmeks päevaks aga jäime kolmeks nädalaks - seal meie "love story" alguse saigi! Ma jumaldan olla Ibizal siis kui hooaeg hakkab läbi saama. Palju rahulikum ja palju mõnusamad inimesed. Kuna sellel ajal on juba kool, siis seega noored (eriti pean silmas inglise noori) vanuses 18-22 kohale lennata ei saa. Uskuge mind, inglise noored on kõige hullemad räuskajad üldse! Ibiza hooaja lõpuüritustel on tunduvamalt parem ja vanem rahvas kui hooaja avaüritustel. Kui esimestel aastatel me käisime pea igapäev mitmel üritustel, siis nüüdseks on alles jäänud vaid väga valitud. Mitte, et üritustel midagi viga oleks. Lihtsalt kõik on nii käidud ja proovitud, pole enam seda avastamisrõõmu.

Kahekesi olemise rõõmud








Mis siis veel Ibizast?! Käisime meie lemmikrandades - Ibiza on kuulus oma imeliste liivarandadega. Seal on nii palju erinevaid beachclub`e, et raske lausa valida - meie lemmikumateks on Blue Marlin ja Amante beach club. Restoranidega on sama lugu, neid on palju - palju ja häid! Ma jumaldan seda väikest paradiisi saart!



Blue Marlin

Kooserdasime mitmeid kordi Eivissa vanalinnas - oleme kiindunud sellesse kohta. Nendesse inimestesse, väikestesse butiikidesse, - kohvikutesse, - käsitööturgudesse - meile hingelähedane koht, tegelt ka! Käisime sõpradega mitmeid kordi Formenteral ( imetilluke saar Ibizalt 2h paadisõidu kaugusel ). Meil on Ibizal oma kindel punt, kellega enamjaolt koos aega veedame. Täiesti rahvusvaheline segasummasuvila - maailma positiivseim kutt Costa Ricalt, naistemagnet Milaanost, kräsupäine mulatt LA-st ning kaks ülitemeramentset hispaanlannat Ibizalt - täiesti dream team.

our dream team

Bye bye Ibiza - alati meie südames!

No comments:

Post a Comment