Saturday, September 21, 2013

ITAALIA - MEIEGA IKKA JUHTUB...

Meid kutsusti ühele toredale veinireisile Itaaliasse, Toscana piirkonda. Mõtlesime, et rumalad peaksime olema kui sellisest kutsest keeldume. Nii, et kohvrid kokku ning läinud me olimegi! Oleme pea kõikide riikide veinipiirkonnad läbi käinud kuid sellist vastuvõttu pole meil üheski kohas olnud. Kõik oli sealt poolt nii läbimõeldud / planeeritud - meid tõesti oodati. Ilusad õhtusöögid, fantastiliste veinidega,  imekaunites kohtades. Sain jälle juures olla veini tegemise protsessil, olen saanud seda korduvalt ennemgi aga selkorral oli see protsess palju põnevam ning spetsiifilisem. Meile jutustas veinimõisa ajaloost ning tegi seal tuure selle veinimõisa pereliige. Vastuvõtud on alati palju soojemad ja meeldejäävamad kui tegemist omanike / pereliikmetega. Elasime nende kaunis villas mäe otsas, ümbritsetud mitmete hektarite viinamarja põldudega. See vaatepilt, mis sealt avaneb on hingemattev ning lummav!

Let's start

Wine tasting


Jaa ongi kõik puud viinamarju täis

Tohutud viinamarja põllud ümber meie villa - amazing view

Me saime selle reisiga juurde palju häid emotsioone kui ka mitte häid. Nimelt esimest korda elus kadus ära minu kohver, mis polegi siiani välja ilmunud. Seda siis juba Itaaliasse minnes! Kuna tegmist oli reisiga, kus oli teada, et tulemas on palju ühiseid pidulikke õhtusööke, siis loomulikult vedasin kaasa oma kõige kaunimad kleidid, seelikud, kotid, kingad, ehted, mitmed lokitangid, peened jakid, parimad meigitooted jne. Ühesõnaga naise kõik kõige lemmikumad asjad, mis on tal tekkinud aastatega. Algul teed küll nalja, et ehhh põhjus jälle uued osta, aga ma armastan oma asju nii väga ning väga raske on leida just täpselt samasuguseid. Kõigi minu asjadega on seotud erinevad lood, olen enamus enda asju ostnud meie reisidelt ning ka Teet on palju kinkinud, kõik lood on justkui pühitud - KURB!
Tagatipuks tagasi tulles lennujaamas oli meil veelgi üllatusi... ei, ei, minu kohvrit ei leitud vaid hoopis meie lend oli eelmine päev. Justnii, läksime lennujaama ükspäev hiljem, olime sunnitud ostma uued piletid ning teiste lennupiletite raha lendas lihtsalt vastu taevast kuna me ei canceldanud seda lendu. Ahh, kuidas see on võimalik, miks küll???!!!!

Sellised asjad on head millegipärast, nad õpetavad meile olla hoolsamad ning tähelepanelikumad. Kuidas inimene õpib, ikka enda vigadest. Elu võibolla olekski liiga perfektne ilma, et midagi ei juhtuks. Ja ma olen siiani veendunud tõsiasjas, et tervis on inimesele kalleim vara - meie oleme terved, üksteisel olemas ning see ongi ju kõige tähtsam! :)









PÄIKEST NING OLGE TEIE IKKA TÄHELEPANELIKUMAD! :)

TULESÄDE

No comments:

Post a Comment