Monday, December 30, 2013

30 DAY SQUAT CHALLENGE

Heips kullakesed! Kas on õige aeg küsida, et kuidas treeningud mööduvad? Valus küsimus vist mõne jaoks, kas pole? :)  Pikad pühad ehk keha nuumamine selja taga ning oleks aeg ennast jälle liigutama hakata.

Teeme taas kuskilt algust ning teeme seda jällegi koos. Seltsis ikka lõbusam! Minu väljakutse ei võta palju aega. Seega aja nappuse kaela seda lükata ei saa.

Kutsun teid kükkimise väljakutsele. 30 päeva täis kükke. Miks ma valisin just kükkimise, põhjus väga lihtne, nendeks mul veel jaksu on ning kõht ei sega! Võtan väljakutsest nii palju osa, kuidas energiat jagub. Kui tunnen et pulss liiga kõrgel, siis tõmban hoo maha ning puhkan natuke. Teie aga proovige teha nii palju kükke kui tabelis ette nähtud. 

Enesetunne on mul hea ning hetkel veel jõuan ja tahan ennast liigutada. Väga meeldib jooga / streching / pilates. Nende eeliseks on veel see, et neid saab ise kodus teha! Väga meeldib ka igasugune aquafitness aga Eestis hetkel veetrennidesse ei kisu kuna kõik on haiged ümberringi ning ei tahaks kohe pisikuid endale krabada. Organismil kindlasti ka suur šokk temperatuuri vahest, seega pean ennast ja teda ilusti hoidma. :)



30 PÄEVA KÜKKIMISE VÄLJAKUTSE TABEL :




TEHNIKA :

Lähteasend: õlgadest laiem harkseis, selg sirge, käed sirutatud ette. Põlved kergelt kõverdatud.

Lõppasend: alla liikudes jägi, et põlved ei liiguks pöidadest üle, proovi liikuda alla nii, et tekiks täisnurk reie ja sääre vahele, jälgi ka, et õlad ei liiguks põlvedest ette poole.

Töötavad lihased : suur tuharalihas, reie - kakspealihas, keskne tuharalihas, reiesirglihas.


TUNNE ENDA ÜLE UHKUST NING OSALE!


Tervitused meilt kahelt :)

  ELIKO HAAK

4 comments:

  1. nii vahvad olete! mina just hakkasin seda 30'ne päeva väljakutset tegema ja kohe kaks korraga. absid ja squatid! musid kallid!
    (piilu minu omasse ka! www.mua-jenni.blogspot.com)

    ReplyDelete
  2. juhhuuu kallike, aitäh Teile! :) Nii tore, jään Sinu blogijutte ootama ja uudistama! :)

    ReplyDelete
  3. Tere! Kas saaks Teie meliliaadressi, et veidi pikemalt kirjutada ja nõu küsida... :)

    ReplyDelete