Wednesday, June 27, 2012

Tempokas ringreis vol1 - spordiürituste nädal!

Oleme nüüdseks jõudnud Ibizale - teada, tuntud peosaarele. Tegelikult, kellel tantsusammud üldse välja ei tule ning keda üldse siinsed peod ei tõmba, siis ka neil on siin palju teha. Ibiza pole ainult nn peosaar, siin on palju vaikseid, sõpradega / perega chillimise kohti. Seda saart jagub kõigile! Ka meie vahel väsime sellest kärast ja mürast ning põgeneme inimtühjadesse randadesse rahu ja vaikust nautima. See ongi selle saare võlu - saab nautida erinevaid tegevusi!

Veel aga reisist: 
Selja taha on jäänud mitmeid erinevaid spordiüritusi: esimene neist oli Belgia motokross. Omasi peab tunnustama - Tanel Leok lihtsalt ongi parim! Belgias kooserdasime mitu head päeva, nautisime head Belgia õlut ja juustu! :))

Järgnes jalgpall kolmel päeval järjest, tore on jalgpalli jälgida kui teed oma kaaslasega / sõpradega väikse võistluse, kus auhind ja puha - see tekitab sellise adrenaliini laksu, et ho- ho- hooo. Igaüks ju tahab, et tema võistkond võidaks. Olen kolmest jalgpallimatsist võitnud kaks, täna on Hispaania ja Portugali mäng. Teet pakkus Hispaania, minul jääb üle siis Portugal - hoidke mulle siis pöialt! :) Igal juhul siin Hispaanias käib tänavatel kõva möll juba, lastakse ilutulestiku, liiklus on kinni - hispaanlased on hullud jalkasõbrad!

Gooo Ronaldo

Valencias vormel oli üks ettearvamatu ja lahedaim sõit üldse, millel oleme käinud. Mina, kes ma kunagi Vetteli poolt ei ole, tegin seekord panuse talle, sest ta ju koguaeg võidab! Vettel katkestas, nii nagu ka Hamilton, paljud meie seltskonnast tegid panused tema peale. Poodiumil olid sellised nimed, keda poleks üldse osanud pakkuda ka. Aga see lisabki vürtsi, midagi peab toimuma, muidu läheb ju igavaks!

Vetteli terviseks


Terve nädal oli täis kõvat trippimist ühest riigist teise, palju erinevaid spordiüritusi, toredaid sõpru! Kauaks me aga siia Ibizale jääme, seda ei tea keegi, sest Teeduga on meil juhtunud, et tuleme siia 3ks päevaks ja lõpuks kujuneb sellest välja 3 nädalat! :) Will see!


Aga palju päikest ning peame sidet!

No comments:

Post a Comment