Friday, January 26, 2018

LAPSEGA KOOS VORMI - ELIKO HAAK

Heihopsti sõbrad!

" Lapsega koos vormi " raamat purgis! Ma hüppan tõesti rõõmust lakke, juhhuuu, saime hakkama, tehtud! :) Nii soe tunne on näha meie raamatuid müügil suurtes poodides. Suur töö on tehtud, veel suurem töö on ees - turundus. Et meie lõbus raamat jõuaks ikka kõigi emmedeni, selleks peame koostööd tegema mitmete meediakanalite, blogijate ja lahedate inimestega. Nii vahva, et ETV meid enda hommiku programmi kutsus. Jäime seal silma paljudele emadele, kes meiega kohe ühendust võtsid ning uurisid raamatu kohta. Video ETV-s käigu kohta leiate siit: https://www.youtube.com/watch?v=hr0ynQ6_oMg



LAPSEGA KOOS VORMI - ELIKO HAAK
www.lapsegavormi.ee


Raamatust lähemalt.

Kogu selle nunnu ja armsa raamatu taga on palju tööd - tegelikult ka, ma palun Teid, osake seda hinnata. :)

Kõik need magamata ööd, takistused, raskused, arusaamatused, miljon meilivahtust, koosolekut jne jne. Kas tõesti kogevad seda kõik raamatu autorid? Adrenaliin oli päriselt laes ja seda igal minutil kuni lõpuni välja.
Ma ütlesin enda mehele, et ma ei kujuta ette, et Sul on käsil mustmiljon projekti ja minu väike projekt on ju tegelikult nii pisi, aga juba sellega kaasneb palju toimetamist. Selle peale ütleb Teet innustavalt, et minu projekt pole sugugi väike! Ta tõesti nägi kõrvalt kui palju tööd see sisaldab, ja seda kõike teha koos kahe väikese lapsega. Ta on meie üle uhke ning see on hea ja mõnus tunne kui oma mees tunnustab ja kiidab - see on tõesti suurepärane kompliment. :)

Igal juhul, kõik Teie kui plaanite teha raamatut, siis teadke, et see on üks tõsiselt suur ettevõtmine. TÕSISELT! 
Minu soovitus on - ole kannatlik ning lõpuks läheb kõik nii nagu peab. :)

Kunagi kui ma kohtasin enda unelmate meest ( loe: Teetu :D) siis elu oli ainult üks suur lustimine. Kui me kumbki poleks elanud eelnevalt just sellist elu nagu tolajal, siis täna me ei naudiks seda meie " pereelukest " just nii mõnusalt nagu me seda teeme. Me oleme õigel ajal õiges kohas, oleme üksteist täiustanud ja seda ainult paremas võtmes. :) Ma olen täna kindlasti parem inimene tänu Teedule ja seda ka vastupidi. Jutt kisub juba liiga läilaks, ma tean aga nonii on - ma usun, et oluline on leida enda kõrvale inimene, kes toob välja sinu parimad omadused.

Kes oleks uskunud, et tänaseks on meil juba 2 last ja neid lisandub kindlasti veel. :)
Kes oleks uskunud, et esimene sõna, mida me oma lastele õpetame on ARMASTUS. Meie pere tõesti avaldab iga päev armastust ning see vastab 100 % tõele.

Peale raamatu avaldamist tundub, et mu suu on veel rohkem naerul, kuna saavutasin enda jaoks midagi olulist. Inimesed ei peaks asjadest rõõmu tundmist varjama, vaid seda välja näitama. :) 


Eliko Haak perega

Raamatu idee oli tegelikult juba siis kui Säde sündis, aga siis see oli tõesti ainult üks ilus unistus. Tegime esimese tütre Sädega koos trenni kohe kui emme kõht lubas (2kuud peale sünnitust ) ning sellest sai meie päeva kõige lõbusam tund. Siis kui sündis teine tütar Sära, siis läks see trenni tegemine veelgi lõbusamaks. Kõik koos pusida mingi harjutuse kallal on nii maruvahva! Tõsiasi, et meil emmedel pole aega minna spordisaali, aga kas tasub ikka istuda diivanil, silmad facebookis ning olla  kibestunud naabrinaise hea vormi üle? Käsi südamel, ei tasu! :)) Ole ise teistele emadele eeskujuks ning kaasa lapsed oma trenni. :) Tähtis pole ju ainult see kulutatud kalor,  vaid see rõõmutunne südames! :) Raamatu eesmärk on peletada " rutiinset elu " lastega kodus olles, aidata emad paremasse vormi, lõbustada lapsi ning arendada laste kaasa mõtlemist ja liikumist.


LAPSEGA KOOS VORMI - ELIKO HAAK
www.lapsegavormi.ee

Raamatuesitlus läks mul kenasti, kuigi jah, ikka viimase minutini ärevalt, kuna mul polnud raamat veel trükikojast poodidesse jõudnud kui raamatuesitlus oli juba kinnitatud. Rahva Raamat helistas mulle esitlusele eelneva päeva õhtul, et meie raamatud pole jõudnud veel trükikojast nendeni. Närvikõdi oli sees suur. 
Õnneks kõik laabus ning raamatud jõudsid nibin-nabin poodi ja saime esitluse toredalt tehtud. Esitlusel jäin iseendaks ning rääkisin ausalt kōikidel teemadel. 


Peagi jagan, et kuidas toimus pildistamine lastega, kust saime kõik ühesugused riided ning kus toimusid pildistamised. :)

Seniks olge hoitud!
Eliko

TELLI RAAMAT SIIT:
www.lapsegavormi.ee


1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete