Tuesday, October 28, 2014

PRANTSUSMAA, HISPAANIA

Heihopsti! Tervitused Hispaaniast! Oleme nüüd ennast mõnusalt siia pikemaks sisse seadnud. Ilm on ülimalt sõbralik (temperatuur +28) ning inimesed veelgi sõbralikumad. Ma kordan ennast, meie jaoks on Hispaania südamelähedane koht. Oleme Teeduga praktiliselt maailmale ringi peale teinud ning Hispaania tõmbab meid alati enda juurde justkui koju. :)

Minu välijõusaal - lõpuks saan treenida ainult iseennast.
Ta on lihtsalt nii äge reisiguru meil!
siin pole kahtlustki, et surfipiiga kasvamas :))) TARIFA
Armastus
mõnus

Selja taha on jäänud mitmed linnad, külad nii Prantsusmaal kui Hispaanias. Prantsusmaa reis loomulikult oli selline suursugusem - igapäev erinevad mõisad, lossid, head restoranid, -inimesed. Täitus ka üks mu unistus -  Reims e. šhampanjavalmistamisepiirkond. Kuna Säde on veel rinna toidul, siis paraku seekord jäid suured tastingud ära. Seega järgminekord täitub mul seal juba teine unistus - big big tasting ihiii! Külastasime taas ka Bordeaux piirkonda, kust siis tulevad nö maailma parimad veinid. Tegelikult polegi point selles, et saaks seal ainult erinevaid veine limpsida vaid kogu see ümbrus on omaette vaatamisväärsus. Väiksed nunnud majad, mis on ümbritsetud pikkade, korrektselt hoolitsetud viinamarja põldudega. Sattusime just sellel ajal sinna kui viinamarjad olid korjamisvalmis. Suured, mahlased kobarad oli kogu seda piirkonda ilustamas. Vapustav!
Moet & Chandon

Külastasime ka Baskimaad - Bayonne ( prantslaste pool) San Sebastian, Bilbao ( hispaanlaste pool ).
Ise nad peavad enda linna omaette riigiks ning neile on solvav kui öelda, et see on Hispaania. Nad kusjuures võitlevad seal, et saada iseseisvaks. Neil on kuidagi seal kõik väga hästi. Klassi tase teiste Hispaania linnadega on tunda kõvasti. Neil on ka oma keel ning isegi oma lipp juba. San Sebastian on linnana senini meie lemmik Barcelona kõrval. Prantslaste Baskimaa Bayonne meeldis samuti väga! Muide ka Barcelona ning selle ümbrus võitleb iseseisvumise eest, tahavad nemadki oma riiki teha kataloonlastega.
Meie nublu
Ainult naeratus muudab kõik heaks :)
Emme, issi naudivad sööki ning Säde jutustab papagoidega.
Happy hippie mommy!
See on nii lahe koopa sisse tehtud hotell Prantsusmaal
Issiga tööle kaasa
Baby and mommy fitness
Olen lubanud, et kirjutan ülesse oma söögikorrad. Panen järgmisesse blogiveergu kirja, äkki saate uusi mõtteid. Ideeautor on mu õde, kes juba 150 päeva on ülesse kirjutanud oma toidukorrad. Respect talle, ta pole söönud magusat ning nisujahutooteid juba 150 päeva. Kummardus tõesti! Mina patustan palju rohkem kui tema näiteks! :)


Hetkel aga põgenen oma armsa pere kaissu! :)

Kõike mõnusat ning palju rõõmu Teile kõigile!


TULESÄDE


No comments:

Post a Comment